Raporty z realizacji projektu 2018-1-PL01-KA102-049469
- By pc
- 9 stycznia, 2020
- Komentowanie nie jest możliwe
Projekt z programu Erasmus+ pt. „Zagraniczny staż zawodowy – ścieżką indywidualnego rozwoju ucznia”, był realizowany w Szkole od grudnia 2018 r.
Głównym celem projektu było zrealizowanie zagranicznego stażu zawodowego dla uczniów, podczas którego mieli oni podwyższyć swoje kompetencje zawodowe, językowe i społeczne, zdobyć nowe doświadczenia zawodowe w branży gastronomicznej, hotelarskiej i ekonomicznej a także zrealizować część, przewidzianej podstawą programową kształcenia w zawodzie, praktyki zawodowej.
Pierwsza wyjazd, czyli tzw. mobilność edukacyjna projektu „Zagraniczny staż zawodowy – ścieżką indywidualnego rozwoju ucznia” dla 42 uczniów, odbyła się w okresie od 23.09.2019 r. do 04.10.2019 r. druga, dla 44 uczniów od 07.10.2019 r. do 18.10.2019 r.
W ramach całego przedsięwzięcia, uczniowie kształcący się w zawodach technik żywienia i usług gastronomicznych, technik hotelarstwa i technik ekonomista, odbyli dwutygodniowe zagraniczne staże w greckich zakładach pracy.
Zapraszamy do zapoznania się z raportami z poszczególnych mobilności :
I mobilność - 23.09.2019 – 04.10.2019 – RAPORT
II mobilność – 07.10.2019 – 18.10.2019 – RAPORT
Publikacja sfinansowana z funduszy Komisji Europejskiej w ramach programu Erasmus+. Publikacja odzwierciedla jedynie stanowisko jej autorów i Komisja Europejska oraz Narodowa Agencja Programu Erasmus+ nie ponoszą odpowiedzialności za jej zawartość merytoryczną.